Cum Cumpar?

Online


Deoarece produsele de pe site sunt puse in vanzare si in showroom-ul din strada Banul Antonache 45, disponibilitatea lor poate diferi de la o zi la alta.

Butonul MA INTERESEAZA va ofera posibilitatea de a afla daca produsul este pe stoc in masura potrivita dumneavoastra.

Avantajul folosirii acestui buton este contactul direct cu un reprezentant al showroomului, care va poate spune masurile disponibile dar va poate trimite si detalii suplimentare privind produsul ales de dumneavoastra (dimensiuni in cm pentru diferite parti sau grad de elasticitate).

Butonul MA INTERESEAZA va permite si rezervarea unui produs pentru maxim 48 de ore, pentru o vizita in showroomul The Wardrobe.

Butonul ADAUG IN COS va directioneaza catre procedura clasica de achizitii, punandu-va la dispozitie plata ramburs sau prin card bancar Visa / Maestro / MasterCard.


Telefonic 


Poti sa ne suni oricand pentru plasarea unei comenzi telefonice.


Email


Poti depune o comanda prin e-mail la adresa contact@the-wardrobe.ro. In acest caz, nu uita sa specifici datele personale (nume, prenume, CNP, adresa de livrare), articolele dorite si metoda de plata. In cazul in care un articol nu e pe stoc la marimea dorita, ai posibilitatea sa il adaugi in WishList. Folosind aceasta optiune, vom incerca sa aducem articolul cu marimea respectiva pentru tine. Adaugarea in WishList nu obliga utilizatorul sa achizitioneze articolul. In momentul in care vom readuce articolul pe stoc, te vom anunta prin email.